بحران گریبانگیر بایننس؛ معاملات فیوچرز بایننس در اروپا متوقف میشود
بایننس در حال مسدودسازی معاملات مشتقه رمز ارز یا فیوچرز و قراردادهای آتی در اروپا است و این کار را از آلمان، ایتالیا و هلند شروع میکند. صرافی رمز ارز بایننس که در حال حاضر با مشکلات قانونی زیادی دست و پنجه نرم میکند، در پاسخ به تحقیق و تفحصهای قانونگذاریها، به سرعت در حال محدودسازی خدمات خود در سراسر جهان است و این کار را با متوقف نمودن معاملات مشتقه رمز ارز بصورت محدود آغاز کرده است.
به گزارش میهن بلاکچین و به نقل از کوینتلگراف صرافی بایننس روز جمعه رسما اعلام کرده است معاملات فیوچرز و قراردادهای آتی خود را در اروپا متوقف میکند و این کار را از آلمان، ایتالیا و هلند آغاز خواهد کرد. این شرکت همچنین اعلام کرده است کاربران کشورهای یاد شده پس از آن دیگر قادر نخواهند بود حسابهای تازهای در بایننس باز کنند.
بایننس در تاریخ ۳۰ جولای اعلام کرد:
ما به صورت مداوم محصولات خود را مورد ارزیابی قرار میدهیم و با شرکای خود جهت برآوردهکردن نیازهای کاربران خود همکاری میکنیم. امروز ما اعلام میکنیم قصد داریم عرضه محصولات مشتقه خود را در سراسر اروپا از جمله هلند، آلمان و ایتالیا محدود کنیم.
بایننس همچنین اضافه نمود در آینده در بازار محصولات مشتقه بصورت محلی فعالیت نخواهد داشت و در حال برنامهریزی برای کاهشدادن مقیاس این محصولات در منطقه است. این شرکت همچنین خاطر نشان کرد منطقه اروپا برای بایننس از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و بایننس در حال برداشتن قدمهای رو به جلو برای هماهنگسازی با قانونگذاری های بازار رمز ارزهاست که نشانهای مثبت برای این صنعت محسوب میشود.
این صرافی همچنین اذعان داشت آخرین حرکت این مجموعه با تعهد بایننس برای مشارکت در یک گفتگوی سازنده با قانونگذاران جهانی در مورد نیازهای محلی مطابقت دارد.
جدیدترین تعلیقهای بایننس به دنبال مجموعه متوقفسازیهای دیگری صورت گرفته است که به دلیل فشار شدید قانونگذاران جهانی از جمله آلمان و ایتالیا بر این شرکت انجام شده است. در اواسط جولای، کمیسیون شرکتها و صرافیهای ایتالیایی اعلام نمود گروه بایننس و شرکتهای زیرمجموعه مجاز به ارائه خدمات سرمایهگذاری و فعالیت در این کشور نیستند. حدود دوازده مقام مالی دیگر در کشورهایی نظیر ایالات متحده آمریکا و انگلستان نیز در ماههای اخیر هشدارهای مرتبطی را منتشر نمودهاند.
در راستای تعهد این شرکت جهت همکاری با قانونگذاران جهانی برای ارائه خدمات بصورت قانونی، بایننس فعالانه در حال محدودسازی خدمات خود از جمله حذف جفت معاملات حاشیهای برای سه ارز فیات است و در هفته گذشته حداکثر اهرم (لوریج) معاملات آتی را از ۱۲۵به ۲۰ کاهش داده است. بایننس همچنین در حال کاهش حجم برداشت روزانه خود برای حسابهای پایه (Basic) از ۲ بیت کوین به ۰.۰۶ بیت کوین است.
چانگ پنگ ژائو، مدیر عامل بایننس علیرغم چالشهای فزایندهای که بایننس در سراسر جهان با آن مواجه گردیده است اعلام کرد به آینده صرافیهای رمز ارز در جهان خوشبین است. او هفته گذشته فاش کرد Binance.us که یک صرافی ارز دیجیتال مستقر در آمریکا است و بصورت مستقل از بایننس فعالیت خواهد کرد به دنبال عرضه عمومی است. ژائو همچنین عنوان نمود که Binance.us در حال بررسی مسیری برای عرضه اولیه خود است. اکثر نهادهای قانونگذاری با الگوی خاص، داشتن دفتر مرکزی و ساختار شرکت، آشنا هستند اما ما در حال ایجاد این ساختارها هستیم تا عرضه اولیه آن راحتتر حاصل شود.
تحقیق و تفحص هند علیه بایننس؛ پولشویی از طریق برنامههای شرطبندی
به گزارش بلومبرگ، آژانس مبارزه با پولشویی هند در حال بررسی این موضوع است که آیا بزرگترین صرافی رمزارز جهان که بهتازگی با اتهامات متعددی در سراسر دنیا مواجه شده است، به فعالیتهای پولشویی از طریق برنامههای شرطبندی ارتباط دارد یا خیر.
هند، بایننس و چندین برنامه شرطبندی چینی را به پولشویی متهم کرده است. مدیران بایننس قرار است توسط سازمانهای اجرایی هندی مورد بازجویی قرار بگیرند البته هنور پاسخی از سوی مدیران بایننس در این مورد اعلام نشده است.
در حال حاضر، مقامات هندی در حال بررسی اپلیکیشنهای موبایلی شرطبندی چینی هستند که در هند مورد استفاده قرار میگیرند. در ۱۰ ماه گذشته، این اپلیکیشنها مبالغ سنگینی معادل ۱۳۴ میلیون دلار جمعآوری نمودهاند و بخشی از این پول توسط صرافی WazirX پولشویی شده است. لازم به ذکر است این صرافی دو سال پیش توسط بایننس خریداری شده است و مدتی است تحت نظر قرار دارد.
بایننس با مشکلات فراوان قانونگذاری در سراسر جهان دست و پنجه نرم میکند
صرافیهایی که دفاتر مرکزی ندارند و در جزایر کیمن ثبت نشدهاند، با قانونگذاران در سراسر جهان به مشکل بر خواهند خورد. ادعاها حاکی از آن است که این صرافیها به مشتریان خود اجازه میدهند تا سودهای هنگفتی که از قاچاق مواد مخدر، پولشویی و تروریسم بدست آمده را مخفی کنند. کشورهایی مانند انگستان، هنگ کنگ، ایتالیا و بسیاری کشورهای دیگر با این صرافیها مشکل دارند.
به گزارش بلومبرگ، در مورد هند و به صورت خاص صرافی WazirX، گردانندگان اپلیکیشنهای شرطبندی از کیفپولهای این صرافی برای ارسال پول به بایننس استفاده کردهاند. طبق تحقیقات انجام شده، بایننس برای انجام نقل و انتقالات فوق به احراز هویت مشتریان نیازی ندارد.
فعالیت بایننس در مالزی ممنوع اعلام شد
صرافی بایننس با اخطاریهای مبنی بر توقف ارائه خدمات خود در مالزی مواجه شده است و بنا بر همین اخطاریه، این شرکت ۱۴ روز فرصت دارد تا فعالیتهای خود در مالزی را متوقف کند. مالزی آخرین کشوری است که نهادهای قانونگذاری آن، بایننس غول مبادلات تجاری را به فعالیت غیرقانونی در این کشور متهم کردهاند.
طبق بیانیهای که روز جمعه منتشر شد کمیسیون اوراق بهادار مالزی (SC) بایننس را مورد توبیخ عمومی قرار داد و اعلام کرد این صرافی باید همه فعالیتهای خود را در این کشور متوقف کند. این کمیسیون همچنین اعلام داشت بایننس علیرغم هشدارهای دولت مالزی، به فعالیتهای خود ادامه داده است. در ماه جولای ۲۰۲۰ دولت مالزی به بایننس هشدار داد بود این صرافی حق فعالیت در این کشور را ندارد.
همزمان کمیسیون اوراق بهادار مالزی یک لیست هشدار سرمایه گذاری منتشر کرده است که در آن به چند صرافی ارز دیجیتال در خصوص فعالیتهای بدون مجوز آنها در این کشور هشدار داده شده است.
بایننس از سه شنبه ۱۴ روز کاری فرصت دارد تا دستور قانونی ارسال شده مبنی بر غیرفعالکردن وب سایت و اپلیکیشنهای موبایلی و همچنین غیر فعال نمودن برگزاری هرگونه کمپینهای رسانهای برای خدمت خود در این کشور را اجرا کند.
در این اطلاعیه همچنین عنوان شده است چانگ پنگ ژائو مدیرعامل بایننس باید از انجام کامل این دستور اطمینان حاصل کند. قانونگذار اوراق بهادار مالزی همچنین از همه شهروندان خود خواست تا از انجام معاملات تجاری در صرافیهای رمز ارزی که اجازه فعالیت قانونی در این کشور را ندارند پرهیز کنند.
سخنگوی صرافی بایننس در پاسخ به درخواست کوینتلگراف مبنی بر صحبت این شرکت درباره موارد یاد شده گفت: وبسایت بایننس خارج از مالزی فعالیت نمیکند. او همچنین اظهار داشت:
بایننس یک رویکرد مشارکتی در همکاری با نهادهای قانونگذاری برای جهتدادن به این صنعت نوظهور در پیش گرفته است و ما تعهدات خود را در این مورد جدی میگیریم. ما به طور فعال در حال تغییر قوانین و سیاستهای خود در این فضای جدید هستیم.
اخباری که از مالزی در ارتباط با بایننس به گوش میرسد، تنها جدیدترین اقداماتی است که به طور خاص برای این صرافی انجام شده است. از هشدارها گرفته تا تحقیقات و در حال حاضر نیز ممنوعیتهای کامل. به نظر میرسد این پلتفرم تحت نظارت ناظران مالی در سراسر جهان قرار گرفته است.
در اوایل جولای نیز، نهاد قانونگذار ایتالیا طی هشدارهایی در مورد بایننس اعلام داشته بود این پلتفرم مجاز به ارائه خدمات مالی در ایتالیا نیست. به غیر از ایتالیا، کشورهایی مانند آلمان، لهستان، ژاپن، تایلند، سنگاپور، ایالات متحده، انگلستان و برخی کشورهای دیگر نیز درباره Binance هشدارهایی منتشر کردهاند.
بایننس نیز البته به نوبه خود برای آرام کردن وضعیت موجود، اقداماتی انجام داده است. مدیرعامل این صرافی نیز وعده داده است که با نهادهای قانونگذار حتی برای توسعه بیشتر خدمات در سراسر جهان همکاری کند. همچنین موجی از تغییرات سیاست از جمله پایین آمدن سقف برداشت برای افرادی که هنوز پروتکلهای تایید هویت این پلتفرم را نپذیرفتهاند، ایجاد شده است.
به نظر شما آیا بایننس میتواند این بحران بزرگ را مدیریت کند؟ آیا بحران بایننس بر بازار رمز ارزها تاثیر خواهد داشت؟